Gjør undergangene i byen om til levelige graffitivegger

Photo by Brett Sayles on Pexels.com

Gjør undergangene i byen om til levelige graffitivegger

Bergen har flere underganger som egner seg godt til å bli utsmykket med graffiti. Undergangene er ofte mørke eller tilgriset med tagging. Ved å la bli utsmykket få utfolde seg i undergangene vil de fremstå som hyggelige omgivelser som det er trivelig å ferdes

Flere ganger i uken går jeg gjennom undergangen på Danmarksplass og jeg må si at de har fått en skikkelig oppgradering. Gatekunsten som har kommer der har gjort det som før var grått og trist til et utrolig vakkert sted. Samme gjelder gamle sentralbadet som for meg og mange andre er et form for utedørsgalleri som må besøkes hver gang man er i sentrum.  Man burde tillate slike tiltak flere steder i byen. 

Jeg syntes slik kunst er vakkert og det viser at kunst trenger ikke å kun henge på museumer og være laget av en liten elite ferdigutdannede kunstnere fra fancy høyskoler. For meg er dette gatas kunst, det moderne samfunn sin kunst eller rettere sagt det moderne samfunn sitt speil

Jeg ønsker å jobbe for å få flere slike levelige vegger og steder der denne formen for kunst kan dyrkes. Ikke bare på Laksevåg, men i hele byen.

Trond Wathne Tveiten

Bystyrerepresentant for MDG 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s