ER SKOGEN KUN TIL FOR BØNDER

Etter å fulgt med på norsk rovdyrspolitikk i den senere tid er det et slikt inntrykk jeg sitter igjen med. Rasende bønder har hyllet og skriket og kommet med ubegrunnet frykt mens regjeringen glatt bare har gitt etter i frykt for å miste stemmer. Jeg kan forstå at bønder er forbannet på at de mister sau, men vi har også et miljø og ta vare på. Når antall sauer på beite bare øker og øker er dette er ting vi må nødt til å regne med. Det er ikke ulv og bjørn som presser seg inn på sauenes område, men det er arealet man beiter sau på som bare øker og øker og presser seg inn på hvert område det er ulv og bjørn i. Hva blir det neste?? Kutte ned og ødlegge skog for å gi sauene mer plass. Nei nå må det bli slutt. Man har nå alt for lenge lyttet til hylekoret og tørre og stå på beinharde miljøprinnsipper. Når man ser det tallet sau som blir tatt forhold til mengden er det latterlig lite. Man burde heller satse på gjetterordninger og eventuelt gode erstatningsordninger for bøndene som mister sau, enn å utrydde den dyrbare rovdyrstammen vi har. Dette er Norges miljøtroverdighet som står på spill. La oss i hvertfall forsøke og bevare den lille resten av den som er igjen.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s