Lei av Carl i Hagen??

Flere enn meg som er lei av fyren? Nå kliner han til mot Bondevik enda en gang i partilederdebatten på Nrk med ordene: Helt fra i fjor sommer har vi manet til samarbeid mellom alle borgerlige partier. Ja Hagen, kansje tenkt deg at det er litt dsent for dette nå. Etter åresvis med systematisk latterligjøring av samtlige politikkere fra de borgelige partiene i tillegg til å skjelt ut Bondevik sammenhengende i hele sommer forventer du å bli tatt seriøst. Ønsker du sammerbeid Hagen kan du ikke ydmyke folk til enighet og underkastelse såpass mye historie har du vel lest.

11 kommentarer

 1. Sv er bare Venstresiden svar på FRP og utgjør ikke den aller store forskjellen. Bli kvitt alt populistisk søppel stem Venstre.

  Liker

 2. Jeg ser at du er lei av Carl I. Hagen, ja det skjønner jeg jo godt, du er vel lei av å se at du eller noen av dine kolleger i venstre noen gang klarer å nå Hagen så mye som til anklene en gang, dette gjør der frustrert, og du hater mannen, som ved årets valg havnet på 22,1 % Hvor mye fikk venstre? hehe…hvis man trekker fra alle de ti tusener som stemte venstre pga. taktikkeri. Gi deg med politikk du før du dummer deg mer ut.

  Liker

 3. Det er to bøker jeg kunne tenkt med og sendt deg, den ene er Adam Smitt economy and the conservative community….den andre er hvordan få bukt med ordblidhet.

  Liker

 4. Ja selvføgelig er man jko programforpliktet til å ikke kritisere eller være uenige med em som vant valget. Har ikke tenkt å gi meg med politikk, men ser at du er anonym, forståelig siden det er du som driter deg ut. Når det gjelder deg Max så tusen hjertelig takk så mye. Hva skulle man ha gjort med uten fyrer som deg.

  Liker

 5. Da gidder jeg ikke å bruke mer blekk på deg, og dine yttringer, men jeg er en gentelman, du har også mye bra på din blogg, forøvrig så er venstre et bra parti for smb bedrifter og nyetablerere i Norge, det skal de ha, men, Sponheimen har også tatt skammelig feil hva anngår arbeidsinnvandring, og at han ikke har fått minsket skjemaveldet for oss bedriftsledere.. Siste ord er sagt. i hvertfall på en stund.

  Liker

 6. Gentelmann?? utrykk som LIM-SNIFFEREN HALLGEIR LANGELAND, Fleskeberget Erna Solberg osv er jo ord som kommer fra en ekte gentelmann eller hva??

  Liker

 7. Selv er jeg ikke lei Carl I Hagen selv om kanskje ikke alle hans utspill har vært høyverdige,men dere som er det kan trøste dere med at han ikke lenger vil være parlamentarisk leder i FRP.

  Liker

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s