Ja til Canabis tv

Ja til Canabis tv

Noen av dere der ute som vet hvem Marc Emery elelr the prince of pot som han også er kalt er??
onsdag kveld fikk jeg gleden av å se en repotasje om fyren på det strålende programmet 60 minnuts på tv2. For dere som ikke fikk det med dere så går det i reprise førtkommende lørdag i tillegg til at det går en eller annen gang på tv4 i løpet av neste uke.
Jeg skal ikke ta stilling til hva jeg mener omdette temaet her nå, men jeg må tilstå at fyren har en meget underholdene side på nettet.
For alle som sitter rundt i de tusen hjem og deler en aldri så liten joint eller pipe burde dette være noe å se på. En egen tv kanal dedikert til cannabis. Dere kan finne den på http://www.pot-tv.net/

3 kommentarer

  1. Takk for lenken! jeg har ledd så mye, spesielt av sangen «blueberry yum yum»! Det er helt ABSURD, ja, men veldig morsommt ;0) PS: stor demonstrasjon i Paris i dag (og overalt i Frankrike). Studentene (og jeg selv) kjemper mot statminister De Villepins «Ungdomskontrakt». Av og til burde De Villepin røyke en joint…

    Liker

  2. Så vidt ejg vet er jo Franskmenn de mest aktive røykerene i hele Europa. de slår til og med nederlenderene. For ønske dine franske brødere lykke til og jeg håper de tar rotta på makta.

    Liker

  3. Jeg fikk med meg innslaget på 60 minutes. Helt sykt at DEA bruker millioner på å fengsle en man som selger frø..Nå har jeg selv altid vært prinipielt får legalisering – av alt. Men har ment at vis staten først skal forby / regulere russmidler så må staten gjøre det etter en skala av skadelighet og ikke etter hva som er historisk akseptert.

    Liker

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s