I morgen skjer det

I morgen skjer

I morgen kommrr avgjørelsen og kanskje begynnelsen på noe som kan skape Europeisk historie. Jeg vidreformidler denne informasjonen tilo dere fordi jeg syntes det er meget viktig. 
  
Nytt frå www.gazeta.ru (http://www.gazeta.ru/2006/03/16/oa_192287.shtml)Både den felles opposisjonskandidaten Aleksandr Lukasjenko og den andre opposisjonskandidaten Kozulin har oppmoda alle om å møta opp på Oktober-plassen i sentrum av Minsk klokka 20.00 på valdagen den 19. mars for å venta på valresultat og demonstrera for eit rettferdig val. Dette passar ikkje med president Lukasjenko sine planar. På torsdag annonserte leiaren for KGB, Stepan Sukhorenko, at alle som møter opp på demonstrasjonen vil bli arrestert. KGB hevdar at opposisjonen planlegg "terrorhandlingar". Sukhorenko sa: "Den som 19. mars tek sjansen på å gå ut på gatene for å destabilisera situasjonen kvalifiserer som terrorist." Etter kviterussisk lov kan dei dermed dømast til fengsel i mellom 8 og 25 år. Sukhorenko sa at han helst ikkje vil arrestera Milinkevitsj før valkampen er over, fordi han trur at det er det Milinkevitsj sjølv helst vil. Men etter valet vil dei "finna ut om han er skyldig eller ikkje". 
  

Jeg anbefaler mest denne som viser hvordan valgobservatørene blir behandlet.
Hvor er venstresiden nå?? Opps jeg glemte at USA ikke var involvert

4 kommentarer

  1. Jeg er egentlig ganske optimistisk med tanke på at demokratiet vil seire i hviterussland. Jeg tror diktaturet har en temmelig kort fremtid der også. Med internasjonalt søkelys, og såpass hard undertrykkelse av folket vil endringene komme snart.Er mer bekymra for prisen hviterusserene må betale for å bli kvitt diktatoren (i blod). Er redd for at det går mot ett blodig oppgjør etterhvert.

    Liker

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s