Dagbladet slurver

For noen dager siden sto det et oppslag om såkalte hemmelige nettverk og regjeringsdiskusjoner. Skal jeg si jeg og flere andre i venstre ble overasket over dette,  men etter å ha spurt folk i partiet viste dette seg selvfølgelig bare på være ræva journalistikk.
Vet at Dagbladet mister flere og flere lesere, men slik form for løgner kunne vi vært spart oss for. Derfor klipepr jeg denne lille meldingen fra Civita som dere kan få en liten oppklaring:

Gjennom slurv og uetterretteligheter har Dagbladet i dag greid å koke sammen en fantastisk historie: Dagbladet ”avslører” et ”hemmelig nettverk” og en hemmelig ”kanal” som ”jobber for borgerlig flertall med FrP”.

Saken er mye mindre konspiratorisk enn som så. Nesten alle tankesmier ser det som en viktig oppgave å skape ulike nettverk og møteplasser for samfunnsinteresserte mennesker som ønsker debatt og dialog. Dette er en møteplass hvor en del personer som tilhører den ikke-sosialistiske siden møtes – for å diskutere politikk. Det kan vi forhåpentligvis fortsatt gjøre uten å bli mistenkt for noe mer enn det!

10 kommentarer

  1. Dette bør vel egentlig ses som et håndslag til høyresiden i norsk politikk etter at den ytterste venstre fløy i en årrekke nærmest har hatt enerett på å påpeke at de blir overvåket og forfulgt.

    Liker

  2. Lotten: Hvem av dem er det du tenker på, Halstein??Amos: Nope Dagbldet tar fullstendig feil. Jeg vtror faktisk jeg vet dette litt bedre enn både deg og Dagbladet.

    Liker

  3. Herve: Er redd for det. De reklamerer med slagordet sterke meninger, i jeg tro ikke det gitt. Dagbladet kan minne litt om Britiske the sun.

    Liker

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s