Onanerte i fart

Det finnes de hoder i Akersgaten som ikke forstår hvorfor de ikke selger mer aviser. Internett tar over markedet er deres unskyldning. Overskriften på dette lille innlegget er tatt fra Dagbladet. Sex er jo som kjent veldig populært å skrive om i dagbladet og denne overskriften var jo rene drømmen å kunne skape for de smarte journalistene i avisen. Sterke meninger?? Tror ikke det nei. Neste gang dere lurer på hvorfor dere ikke selger aviser, hva med å prøve å presentere nyheter. http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/05/10/465798.html

5 kommentarer

  1. Hei Trond, tøff blogg, snublet innom sidene dine via venstre.no. Jeg leker med tanken om en tilsvarende blogg, men da litt lenger til høyre enn deg politisk. Jeg er enig med deg jfr. bla. dagbladets selgende forsider. Stakkars disse tabloidene finner ikke seg selv om dagen, og nå har de jo også mistet Carl I. som salgsmagnet med diverse usakelige oppslag for å selge aviser.Mvh-George.

    Liker

  2. Ville ikke blitt forundret om Tveiten har et bildet over sengen av Carl I Hagen, alle vet jo at Tveiten blir opphisset av Hagen.

    Liker

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s