Endelig et positivt utspill om de nye landsmenn

Endelig et positivt utspill om de nye landsmenn

Dekkbaron Tommy Sharifs store helt er Idar Vollvik. Men i påvente av Norges dyreste bil, kjører han rundt i ei folkevogn.

Det var hyggelig å lese en artikkel i norsk media som omhandlet noe positivt om Norske muslimer. Fanatiskere og ekstremiseter har stort sett hatt enerett i norske aviser og media noe som på ingen måte hjelper på inngreringen.
Slike utspill burde det være flere fodi de virker meget godt forebyggende på norske holdninger forhold til dem.I tillegg kan det virke innspirerende i forhold til innvandrerungdom.
Mitt råd er: Få frem de positive rollemodellene.

20 kommentarer

 1. Men jeg glemte å si …Jeg trur jeg skjønner hva Trond meiner. Det er altfor sjelden folk med innvandrerbakgrunn trekkes fram i media *uten* at det gjelder ei sak som er relatert til innvandring, religion, integrering eller andre ting som spesifikt går på det at de har innvandrerbakgrunn. (Og det gjelder sjøl når sakene er positivt vinkla.) Artikkelen over med Tommy Sharif kunne like gjerne handla om en Per Hanssen uten at det hadde gjort saka annerledes, og det er *det* som er bra med den.

  Liker

 2. Venstre er grenseløst naive VS innvandrere og asylsøkere.Jeg kom akkurat hjem fra ferie, slo på tv2 nyhetene, og selvsagt. Innvandrere innblandet i en omfattende skattesvindel i Oslo. Ja, jeg er ikke overrasket. Denne gangen dreier det seg om kontantkort som selges svart i Oslo for en milliard kroner uten beskatning og moms. Innvandrerne skal selvsagt ringe hjem til sine venner i de landene de er forfulg i i følge de selv. Det ringes med kontantkort som selges under bordet i innvandrerbutikker i Oslo. I følge Oslo ligningskontor så er denne svindelen omfattende, dreier seg om milliardbeløp.Er det ingen grenser for svindel når det gjelder venstres nye landsmenn og venner?Venstre er grenseløst naive og dummsnille VS innvandrere som svindler, dreper og voldar i Norge.PS! Har vært i Sverige på ferie, besøkte Birgeren som lanserer en bok i disse dager som vil skape jordskjelv.

  Liker

 3. Apropos denne dekkmannen som du skryter opp i skyene. Han selger dekk så billig at det undergraver konkurrentene i Norge. Hvordan er dette mulig?

  Liker

 4. Nå skal jeg på hytta, der har vi en utedass, ved siden av utedassen står det to kartonger med papir. Inni kartongene finnes det tusenvis av valglister fra valget i 2005, disse papirene brukes jevnt og trutt. PÅ disse partilistene står det PARTIET VENSTRE.

  Liker

 5. Så du sitter å ronker til venstres partilister??Uannsett Max, jeg begynner å slette kommentarer fra deg etter4hvert nå hvis du har tøys å komme med.

  Liker

 6. Det er faen meg langt mellom god mediedekning blant dine venner som venstre og andre med snillistiske og blåøyde øynder tar imot, hvor dum er det mulig å være Trond?I SKRIVENDE ØYEBLIKK ER 5 STK. KURDERE HARDT SKADD AV KNIVSTIKK DA DE GIKK TIL ANGREP PÅ HVERANDRE I EN KEBAKKIOSK PÅ GRØNNLAND. DET ER RENE KRIGSTILSTANDER I OSLO OG GRØNLAND OG OMRÅDENE RUNDT.VENSTRE ER ANSVARLIG FOR DETTE!!!!!!!!!!!!!NÅ ER JEG FAEN MEG LEI!

  Liker

 7. At du er lei meg, kan jeg nok ha en forståelse for, derfor skal jeg la deg være i fred heretter. Men, jeg syns forsatt bloggen din er veldig bra, for ikke si blant de beste innefor politisk blogging. Men, at du kaller alle frpere på stortinget for tullinger er usakelig. Det slutter seg forøvrig inn under artikkelen til Trine Eilertsen i BT i dag, se bt.no, den er knakende god i favør FRP.

  Liker

 8. Å tusen takk for det. Etter noen av de kommentarene du har lagt igjen her trodde jeg du hatet meg mer enn fanden. Jeg tok en usakelig tone fordi du var i ferd med å lette gjennom taket. Skal lese artikkelen til trine Eilertsen, hun pleier å skrive bra selv jeg ikke alltid er enig.

  Liker

 9. har skrevet en del om det tidligere. Jeg skal skirve igjen, men først vil jeg prøve å få kontakt ned meningsfeller på palestinsk og Israelsk side før jeg skriver en kjempe lang artikkel. Foresten når har Birger tenkt å gi ut boken sin??

  Liker

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s