Årets dårligste unskyldning

Enklete mennesker har enten meget dårlig innsikt i hvordan verden fungerer ellers så har de bare løitt vel store tanker om seg selv.
Se og Hør har reist rundt i landet i sommer å holdt sommershow og sklal man holde show må man ha en plass å ha det. I Bergen valgte de å leie festplassen og så rause kommunen var ga de dem plassen for halv pris, men tor dere de ville betale?? neida de kom emd en fantastisk unskyldning hør bare her: I et klagebrev til kommunen ber Se og Hør om at regningen på 12.500 kroner slettes – fordi de mener det var et fortrinn for byen å få sommershow fra Se og Hør servert på Festplassen.:
Javel?? Var det kommunen som innverterte dem?? nei det var det ikke
Var det begrens befolkning sitt folkekrav om at de måtte komme?? Nei det var det heller ikke.
Jeg skal ikke se bort ifra at de gledet mange, men dette r det da mange andre som gjør også. Jeg kunne foreksmpel gå fra barregningen min med den unskyldning at de var min gode humor som gledet såpass mange mennesker så de brukte masse penger. Jeg kunne blitt frikjent for å gjort hærverk på frp sine kontorer fordi jeg gledet folk flest osv osv
Se og Hør er kjent for sine latterligheter som de kaller journalistikk, men dette tar jammen kaka.

7 kommentarer

  1. Mattihas: Jo det hadde fsktisk vært meget fristende.Shoaib: De morsomste tingende her i verden er ofte de tingene som er 100 prosent sanne.

    Liker

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s