Reminiscences Of Ed Bradley

Reminiscences Of Ed Bradley

Stor journalist og vil bli dypt savnet. En del jourmalister burde se på hva denne mannen gjorde å lære en god del.
En kort oversikt over hans liv.

3 kommentarer

  1. Trist at han har gått bort. Jeg hadde stor respekt for ham. Mange gode intervjuer har blitt gjort av den mannen. 60 minutes er kanskje det beste interju-programmet noensinne. Må det fortsette så lenge som overhodet mulig.

    Liker

  2. På lørdagen lå jeg i bakfulla på sofaen, skallen banket og hamret etter nattens bravader, plutselig lå jeg og switchet mellom kanalene på tven, der dukket programmet 60 minutes opp, har sett et par programmer før. Jeg ble veldig rørt over repotasjen om Ed Bradly. Hvorfor har ikke dette programmet blitt sendt tidligere enn da det kom til Norge for et par år siden? Fyren var jo en begavelse og fint menneske…så der er vi enige Trond.

    Liker

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s