Stå på Mina

Stå på Mina

Jeg syntes denne kvinnener helt fantastisk, men desverre ser ikke mediasynserene det slik. Kvinnen fikk desverre anmeldelser mot seg etter sine utfall mot Jan Åge Torp forrigge uke, noe jeg stiller meg helt uteforstående til. Mobbing det kalt og hun ble kritisert av kringkastningsrådet, noe som direkte latterlig. Tenk hvor mange ganger Jan Åge Torp har mobbet og trakkasert mennesker å slippet unna med det. Torp mener jo kun nestekjærlight så det er vel derfor han slipper unna.
Nå får hun kritikk igjen for sin fleip med Veronica Orderud.
Jeg syntes behandlingen av henne er strengt urettferdig og at det bør være tak får litt rå humor på eteren. Jeg gir henne min fulle støtte og håper inderlig at hun ikke blir tatt av luften. Stå på Mina.

NB: liker dere tøff radio uten sensur så er Radio Arbeidet tingen

6 kommentarer

  1. Mina var med i programmet Senkveld med Harald og Thomas på TV2 fredag kveld. Det samme var det kjærlige ekteparet Eli og Carl Ivar Hagen. Mina kunne ikke få rost boken til Eli nok opp i skyene. Hun hadde stor sans for Eli Hagen og hennes bok, der hun turde å si det alle andre mener. Mina fikk også stor sans for Carl I. i løpet av kvelden, i følge hun selv.Med dette så regner jeg med at FRP har fått nok et nytt medlem.

    Liker

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s