Liten historielekse for tjen folket

For mange som blogger der ute er kommunismen sine herjinger i verden heller ukjent. I et tidligere innlegg skrev jeg harde ord mot organisasjonen Tjen Folket som hyller despoter som Stalin og Mao. Dette ble selvfølgelig ikke populært og snodig  ba de meg om å dokumentere at Stalin var den jeg hevder han var. Jeg lurte på hvor jeg skulle begynne. Bevisene var så overveldende, men jeg velger i denen omgangen å pioste en del vidoer. Slik at både tjen folket og andre kan få et innsyn i denne mørke delen av historien.
Flere dokumentarer og linker vil komme.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s