Diverse godbiter fra regjeringen del 2

Hav skal faktisk til for å ramme denne regjeringen skikkelig? Selv om man lyver om Mongstad rensing og ikke bryr seg om naturen i Hardanger så ramler ikke Ap så hard på målingende som ventet.Kan jo hende at ting endrer seg nå som det ser ut til at interne grupper  krangler seg imellom.  I tillegg må man jo spørre seg selv om hvor lenge kan SV holde ut tap etter tap og hvordan Sp kan forsvare at gruppen de mener er de beste forsvarerene av forsvinner i stort antall. Her er en liten oversikt dere kan kose dere med i sommervarmen.

Verre med de rødgrønne: Stadig kortere kraftavtaler og nasjonalisering av private kraftverk skape problemer for kraftkrevende industri i Norge. 25.000 arbeidsplasser er i fare, mener Norsk Industri.

Jens er rett og slett for tafatt: Statsminister Jens Stoltenberg får ramsalt kritikk. Overhøvlingen kommer til og med fra egne rekker.

Har gjort Sp upopulær i regjering: Senterpartiet provoserer i regjeringa, og Liv Signe Navarsete sitt temperament har vore eit problem for regjeringa, meiner VG-redaktør.

Stoltenberg korrigerer SV: Jens Stoltenberg ville fortelle pressen om regjeringens vellykkede satsing for arbeid velferd og miljø. Pressen ville høre om interne konflikter og uløste saker. Slik er rollene fordelt.

Riksrevisjonen slakter regjeringens klimapolitikk: Tror det blir vanskelig å nå klimamålene for 2020 med dagens politikk.

SV sin hjertesak parkert: Det blir ingen flere prøveprosjekter i offentlig regi med seks timers arbeidsdag.

Nederlag for SV: SV tapte kampen i regjeringen om å bygge kraftlinje i luftspenn gjennom Hardanger.

Halvorsen vil ikke love Kårstø rensing.

Regjeringen vil innføre ny overvåkning: Stoltenberg slår fast at Arbeiderpartiet vil overkjøre resten av regjeringspartiene.

Få sv velgere har tillit til partiet.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s