Hvorfor nå Høyre?

Høyre gjør det godt på meningsmålingene for tiden, noe man uansett hvilke politisk ståsted må innrømme er ganske imponerende. Nå spørs det om dette vil holde i det lange løp siden de før eller siden må komme med politiske utspill som forklarer hva de vil gjøre.

Uansett så så er det en ting som undrer meg med Erna Solberg og det er hvorfor hun er så opptatt av at KRF og Venstre til å godta FRP som regjeringspartner på nåværende tidspunkt. Hadde dette vært året før stortingsvalget så hadde jeg forstått utspillet, men dette er året får et kommunal og fylkestingsvalg.

Kan det være at Erna ønsker en samlet front før lokalvalget? At hun ønsker at alle de fire opposisjonspartiene skal være en samlet blokk i alle kommunene i Norge? I isåfall kommer hun til å bli skuffet siden Venstre stort sett lar de lokale lagene selv bestemme samarbeidspartnere på lokalnivå.

Det virker som at Erna er litt desperat etter å fremstille seg selv som den samlende personligheten på borgelig side, men kanskje hun heller bør satse på å fortelle velgerne hva hun ønsker. Det mest fruktbare hadde vært om hun kunne svare på hva slags politikk hun vil la frp dominere og hvilke liberale prinsipp hun er villige til å ofre for å få frp sin støtte.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s