Det er flere som lider i Nord Korea enn kristene

Mellom 40 og 70 tusen kristne sitter fanget i Nord-Korea skriver avisen vårt land. Nå er ikke dette noe som helst spøk og disse burde selvfølgelig aldri vært innesperret, men jeg reagerer allikevel litt på det snevre fokuset til avisen.

Hva med alle de andre som sitter fanget? Nord Korea er en av verdens mest brutale regimene i verden og alle som mener den minste ting. Syntes derfor det hadde vært på sin plass at vårt land også tok for seg alle de forfulgte i sin helhet.

 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s