Nick Cave – Straight to you

http://www.youtube-nocookie.com/v/Yaz_2ayVZBg?version=3&hl=nb_NO&rel=0

Helst siden jeg var ti år gammel har jeg forgudet Nick Cave.

Mannen ble allemannseie etter skiva Murder Ballads der duetten where the wild roses grove med Kylie Minogue og den utrolige vakre duetten med PC Harvy  nemligt Henry Lee blir stående igjen som moderende klasikkere. Jeg kunna ha trekt frem et dusin andre vakre låter også, men jeg må begrense meg. Uannsett var det denne låten som står sterkest og har påvirket meg mest. Vedkommende vet hvorfor.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s