Mystery science theater 3000

 

 

Mystery science theater 3000 er en skikkelig godbit av en serie. her blir det gjort narr av en rekke C filmer fra de siste femti årene. Nå legger jeg faktisk ut flere episoder dagelig i Trond Cultural Dump for dem som måtte ønske å få seg en god latter. Kos dere.

Én kommentar

  1. Har sett nesten hver eneste episode med unntak av en rekke sesong 0 og 1 episoder. Jeg laget er word dokument med hver sesong og episode listet opp. Så strøk jeg ut hver episode jeg så for å unngå å se den på nytt igjen. Ikke at det er noe galt med å se tidligere episoder. Jeg ser dem stadig vekk. Men det er greit å ha oversikt når man vil se en usett episode.

    Liker

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s