Nå må frp komme på banen!!

 

Et stort antall nordmenn på Gran Canaria jobber svart. Trygdede kjører piratdrosje og tar jobbene fra lokal-befolkningen. ? En uting, sier sjømannsprest Morten Høst. Lokale drosjeeiere er i harnisk.

Frp har jo som kjent vært veldig opptatt av kriminelle innvandrere. Når de opprettet lokallag i Spania så oppfatter jeg det slik at medlemmene deres der nede er minst like opptatt av akkurat dette. Så jeg oppfordrer nå Carl I Hagen og frp i Spania til å ta et oppgjør med disse kriminelle nordmennene som snylter på den Spanske statskassen og tar fra spanjoler jobbene deres. Eller det slik at at kriminalitet kun er interessant hvis det er snakk om mennesker med en annen hudfarge og et annet språk en norsk? Jeg håper på et skikkelig oppgjør, men jeg må vel bare konstantere at noe slikt aldri vil skje og hvis Carl I Hagen ble utfordret på det som ville han legge seg ned å gråte som vanlig, mens han ga skylden på media for å være slemme mot ham.  

Følg meg på twitter

Følg meg på facebook 

 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s