Lyst å jobbe med radio?

 

 

Radio Puddefjord søker medarbeidere!
Lyst til å drive med radio? Lyst å være med å drive frem helt nye prosjekter?

Da er kanskje Radio Puddefjord noe for deg. Vi sender daglig på frekvensene 96.4, 106.1 og 107.8 MHz på FM-båndet, og vi når stort sett hele Bergen.
Radio Puddefjord har over tid ikke hatt den ønskede profil og volum som samsvarer med radioens vedtekter. Nå begynner det å skje ting og vi ønsker å skape en litt annerledes radio: En radio med sterk tilknytning til Bergen. En radio som ikke bare spiller listemusikk, men som er med på å promotere nye lokale talenter. En radio som tar pulsen på samfunnet og tør å stille spørsmål. En radio som bygger på arbeiderbevegelsens tradisjoner og idéer.
Ettersom vi er i oppstartsfasen akkurat nå, kan vi ikke tilby fast lønn per i dag. Vi har langtidsplaner om å skape en lønnsom radiodrift, og det vil bli godtgjøring for arbeidet på lenger sikt. Nå baserer vi oss på at nye medarbeidere studerer eller jobber ved siden av og driver radioen på fritiden. Det vi kan tilby er jobberfaring fra radio og stor kreativ frihet. Hva kan du tenke deg å høre på, som ikke finnes andre steder? De som blir med oss nå i begynnelsen, får blant annet gode muligheter til å utvikle helt egne programkonsepter.
I tillegg til noen få importerte programmer på sendeplanen, har vi bare ett eneste egenprodusert program akkurat nå: Gutta På Golvet, som innebærer politiske diskusjoner kombinert med humor og musikk. Derfor trenger vi flere bidrag. Vi ønsker blant annet programmer om kulturstoff som musikk, litteratur, film og lokale kulturarrangementer, og samfunnsmessige diskusjoner med lokal forankring. Ellers er vi åpne for å vurdere alle nye idéer vi mottar.

Vi søker:
– Webredaktør som kan utvikle og oppdatere Radio Puddefjords nettsider
– Miksere/lydteknikere
– Programledere
– Produsenter
– Reklameselgere

Kvalifikasjoner:
– Må være over 18 år.
– Erfaring fra studentradio, lokalradio, nettradio og lignende er en fordel, men ikke et krav.
– Må være pålitelig, arbeidsvillig og engasjert.
– Må ha mulighet til å kunne prioritere radioproduksjon på fritiden.

Hvis du har lyst til å være på lufta, være med å produsere, mikse eller hjelpe oss med webutvikling, blogging og sosiale medier, så send oss en e-post der du forteller litt om deg selv og hvorfor du er interessert i å videreutvikle Radio Puddefjord sammen med oss. Husk å sende CV som vedlegg: radio.puddefjord@gmail.com + liberalpolitikk@gmail.com

Med vennlig hilsen
Trond Wathne Tveiten (programansvarlig), Kjell Bakkeplass (daglig leder) og Magnus E. Johannessen (ansvarlig redaktør).

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s