Hold kjeft om Breivik!!

Media har hatt en tendens ganske lenge nå å skive alt om Breivik. Under rettsaken kunne jeg forstå dette, men nå når saken er ferdig og avgjort så ser jeg ikke poenget. Hvorvidt Breivik får besøk av sin mor eller skriver brev på venn er ikke viktig nok at man trener å utsette ofrene får flere overskrifter som dette. Jeg vil herved boikotte aviser når de gjør dette og jeg oppfordrer alle andre til å gjøre det samme.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s