Anagondas

Oppfølgere er som kjent ikke all verden å trakte etter, men de blir alltid laget uansett. Penger er som kjent mer elsket enn intigritet så derfor er den saken rimelig klar. Nå er ikke alle oppfølgere like dårlig når sannheten skal sies. Både gudfaren og James Bond har holdt seg rimelig godt selv om det harv blitt laget tre og 16 filmer om teamet.

Nå både rollefigurene og skuespillerne fra første film blir byttet ut med ukjente skuespillere i oppfølgeren burde man ane fare lenge før man setter seg i kinosetet. Det burde i hvert fall jeg når jeg så denne filmen som jeg ikke har sluttet å irritere meg over. Når jeg allikevel velger å anmelde den her så lang tid etter den har vært på kino er det fordi enkelte anmeldere faktisk valgte å gi den en grei karakter. Slikt er utilgivelig og ettertiden skal se at det i hvert fall syntes at det var en person som ga denne filmen den anmeldelsen den fortjener.

Filmen jeg her tar for meg heter Anagondas og er en oppfølger til en film du sikkert har sett på TV3 utallige ganger nemlig Anagonda. Man trenger ikke å ha stor fantasi for å vite hva denne filmen handler om, nemlig en stor slanger eller i dette tilfelle en masse store slanger. Slanger som finner menneskekjøtt som en aldri så liten delikatesse.
Et lite forskningstam reiser ut i Amazonas for å finne en sjelden plante som kan fungere som en form for ungdomskilde. Det viser seg at Anagkondaene syntes denne planten er god og jafser den i seg med et ganske grufullt resultat. De blir enormt store og rimelig intelligente pluss voldelige som få, noe som ekspedisjonsmedlemmene får oppdage rimelig kjapt.

La meg ikke dvele så mye ved denne filmen annet enn å si at den er totalt ræva og at ingen ting fungerer. Desto mer du ser begynner du å ønske tar alle rollefigurene dør. Mens den første filmen kunne friste med navn som Eric Stoltz, Jon Voight og Jennifer Lopez pluss et manus som fungerte så har denne filmen absolutt ingenting. Skuespillerne her burde ha flaks hvis de fikk en rolle i hotell Cesær eller the days og our lives for det her suger fra begynnelse til slutt. Jeg satt til slutt i salen og heiet på slangende og jublet hver eneste gang han spiste opp enda enn av mannskapet. På et tidspunkt ba jeg faktisk om at han spiste opp hele settet med regissør og det hele.
Dette er så grusomt at til og med det å se den når du er stein hadde ikke hjulpet. Det er greit å være desperat etter å lage oppfølgere for å tjene penger, men en viss grad av anstendighet kan man da forlange

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s