Gi denne mannen en gate

Enkelte sjeler vil gi denne mannen en gate, noe jeg ikke kan annet enn å si men hundre og ti prosent enig i. For oss som stort sett brukte 90 tallet til en meget lang fest var denne karen rene ikonet på våre følelser OK ihvertfall mine følelser. Men jeg syntes ikke vi bør stoppe der. Nå som Bjørvika skal bygges ut til en helt ny bydel, hvorfor ikke oppkalle den etter Jokke. Tenk dere det!1 En hel bydel av slitne brune puber som spilte rock 24 timer i døgnet . Et fristed fra alle karrierejagene og dem som på død og liv har lyst å bli voksene.
Hermed foreslår jeg navnet Jokkeania. Bedre forslag??

 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s