Mail fra en frustert mann

En venn av meg fikk denne mailen fra en frustert kollega: Er kvinner vanskelig å forstå??? Nei da! Hør dette: kvinner får seg piercings, tatoveringer, føder barn, keisersnitt, får fettsuging i div steder på kroppen, fjerner ribben, heftet magesekken sammen, brystoperasjoner, får sprøyte silikon inn i alle steder, fjerner hår med pinsett og varm voks, fjerner neglerøtter, plukker øyenbryn og får huller i ørene. Men er det snakk om en pikk i ræva….. Da gjør det plutselig skikkelig vondt gitt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s