Tom Crusie trenger kontroll

For noen år tilbake fikk den ocarvinnende skuespilleren Tom Cruise en helt spesiell pris for sin innsats. Ikke fordi fyren gjennom årene har underholdt oss med filmer som mission imposibil eller fordi han har vekket våre følelser i dramaer som født 4 july. Heller ikke for hans samfunnsengasjament og hans sympati med krigerpresidenten Bush. Hva kan det da være?? Før jeg sier det å la meg ta en kjapp oppdatering på vår kjære helt.
Nå har ikke kjære Cruise spilt så forferdelige filmer de siste årene, vel klodenes kamp var ikke noe rope hurra for men allikevel.

Ekteskapet eller rettere sagt damene til Cruise har preget forsidene og de er jo ikke dårlige damene han har lekt seg med heller. Men de har ikke på noen måte trengt å leve i skyggen av ham. Nicola Kidmann har fått en enda bedre karriere uten ham og Penolpe Cruise har gitt ikke fullt så gode meritter på lerretet, men et hjerte av gull har hun som hun har vist i forskjellige veldedighetsarangmenter

Det er ikke lett å være stjerne og måtte ha masse oppslagen om privatlivet sitt rundt seg hele tiden, men etter snart 30 år i gamet blir man vel rimelig proff.
Allikevel begynner jeg å lure på om den stakkars karen har blitt så lei av alle artiklene om seg selv at han følte at han måtte vise sin virkelige side eller om han bare har valg en riktig så dårlig pr agent.

Så hva var prisen han fikk, jo da USA mest irriterende skuespiller.
Hvordan kan dette ha seg sier du? Hvordan kan folk virkelig bli lei av å lese om hans innkjøp av ultralydmaskiner, hans harde utfall mot psykiatrien som etter hans syn er en gigantisk svindel, hans prekener om scentologikriken osv. ikke et stygt ord om scientologene, men selv om man spiller i en sciens ficton film en eller to ganger trenger man ikke å gjøre det til sin religion. Se bare på Patrick Stewart, han spilte i star trek i over ti år uten å ha tatt nevneverdig skade av det.

 

Men stakkars Cruise, det kan jammen ikke være lett å være en følsom mann og samtidig bli latterliggjort. Å erklære sin kjærlighet med å hoppe opp og ned i sofaen til Ophra Whintry burde være et minimum for enhver forelsket mann. Å kreve at kona skal slutte med karrieren sin burde selvfølgelig også være et krav for alle menn som ønsker å spare på barnehageutgiftene.

Disse oppslagene hadde vært moro hvis de kom av og til, men nå føler jeg at de kommer hele tiden. Hva blir det neste, et romskip, barnet er fra planete mars eller at han gjentar hoppestuntet for tredje gang. Jada folkens han klarte ikke å la være og gjentok seansen en gang til under et annet show.

Jeg er ikke blant de personene som nødvendigvis syntes du er så rar Cruise å etter å ha vært med i Venstre en stund takler jeg det meste. Men vær så snill og konsentrer deg om ting som vi faktisk har interesse av, nemlig god film. En liten samtale med en person med medisinsk utdanning tro jeg du ikke har noe vondt av. .

 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s