Gode dokumentarer i valgkampinnspurten

Valgkampen er allerede gått i gang og vi kommer snart til å få vite hvorvidt vi får fire nye år med Jens eller fire år med Erna bak roret. Uansett så er det en rekke saker som ikke har kommet opp i valgkampen og som garantert ikke kommer til å komme opp å jeg vil derfor legge ut noen anmeldelser av de dokumentarene jeg har sett. Disse dokumentarene er nok noen av de litt gamle, men temaene er uansett veldig viktige. Jeg har også lagdt med noen anmeldelser av filmer som tar for seg historiske og politiske temaer. Håper at dere koser dere med dem og gjerne kom med innspill om de ulike temaene som blir tatt opp. Vel bekomme

NB. jeg tok også med anmeldelse av en ræve film for den tar opp en viktig tema, men på en talentløs måte.  

 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s