David Bowie – Jump They Say

 

 Etter en periode mange mente var en elendig en for David Bowie nemlig 80 tallet, kom han tilbake i 1993 med albumet Black Tie White Noise. Nå er ikke jeg blandt dem som mener at 80 tallet kun besto av ræva låter, men stor kunst kan de knapt nok kalles. Men både Lets Dance, Loving the alien og China Girlsyntes ihvertfall jeg er vakre. 

Enkelte kritikere mener at manne ikke har gitt ut noe som er minnevrdig siden 70 tallet, noe jeg mener er direkte latterlig. Denne skiva er abolutt verdt et klart klassiker status. 
I et intervju sa Bowie at låten handlet om en som sto nær ham som tok livet sitt. Hører man etter er heller ikke det særlig vanskelig å forstå. I mitt vedkommende var det en låt som gjorde sterkt inntrykk i en veldig kaotisk periode av mitt liv og har forfulgt meg siden.

 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s