Gamle mobilbilder

Når kammera begynte å bli standard på mobiltelefoner ble jeg selvfølgelig helt i hundre. Jeg knipset i vei selv om kvaliteten var så som så med. Jeg skaffet meg i tillegg en egen fotoblogg på en gammel tjeneste ved navn mobilblogg.no. ( som for lengst er nedlagt )

 

Jeg hadde allikevel ikke helt hjerte til å slette bildene jeg hadde gjort over et så langt tidsrom så jeg samlet dem i et album hos flickr. Kvaliteten er så som så med, men det er ihvertfall et kappitel som er over som jeg kan se ptilbake på.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s