Beyonce får julebjellene til å ringe

 

Må tilstå at jeg ikke er spesielt inne i sjangeren hip hop, rnb og den slags. Allikevel er jeg er person som leser mye aviser og annet sladder, så noen ganger får jeg med meg hva som skjer inne dette miljøet.

Beyonce burde være en artist som er kjent for de fleste hormonsprengte gutter i alle aldere og kan takkes for at en eim av hestelukt hjemme hos folk flest. Spille på sex i musikken er noe jeg faktisk ikke har noe imot. Det er  ikke fordi jeg er spesielt inntresert i det, men fordi jeg syntes at hvis folk er så dumme at de har lyst å gjøre mennesker til millionærer fordi de vrikker på rumpa er det helt legitimt. Det er jo ikke kvinnene her som er dumme, tvert der imot.

Men nå er det jo kjent at kvinner også ikke trenger å spille så aktivt på griseord som menn, men det har ikke satt demper på kritikken mot Beyoce sin singel Chek on it for noen år siden . Singelen spiller jo selvfølgelig på det originale temaet, hvordan sjekke opp gutter og få dem opphisset. Noe som garantert vil få bjellene til å ringe enda høyere i julen.
Dette ble selvfølgelig ikke mottatt pent blant en del ansvarlige amerikanere som syntes dette var langt over streken, selv om vår kjære Beyonce var heller pen i praten og at låten kun har blitt spilt på radio.

Hva er egentlig galt med enkelte radiolyttere?? Dømmer de musikk etter bullen de får i buksen for deretter dempe sin dårlige samvittighet med å ringe å klage på andres usømmelige oppførsel..  Eller er det tanken på at en mørkhudet kvinne fra Cowboy land er så frekk å tilstå at hun liker å gjøre det samme som vi gutta alltid ha likt, nemlig ha mest mulig sex. Ikke vet jeg, men hykleriet lever i beste velgående.
Uansett syntes jeg det burde bli gitt ut flere slike singler i disse tider, så vi kan drømme oss litt vekk fra julemaset.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s