Spar oss for dobbelmoralen

Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

 

Det at noen forsøker å lage en privat muslimsk privatskole ser ut til og satt sinnene i kok hos en rekke mennesker. I politikkens verden har det vist seg at både frp sin Per Sandberg og Arbeiderpartiets Trond Giske er enige om at dette er en uting, men da med et litt forskjellig utgangspunkt. Per Sandberg ønsker ikke den muslimske grunnskolen grunnet at han tror at den vil være skadelig for integreringen, mens Trond Giske ønsker ikke den muslimske grunnskolen fordi at han tror at den skader enhetsskolen. Det humorisktiske her er at begge to til de grader bommer på den politikken deres egent parti har vedtatt på dette feltet.

Frp er faktisk for friskoler, men dette ser nå ikke ut til å gjelde så lenge det er friskoler de selv ikke liker. Snakk om å være prinsippløse. Arbeiderpartiet har  gjennom en avtale med krf selv vært med på å vedta er det skal være lov med friskoler med alternativ pedagogikk. Arbeiderpartiet har ikke nedlagt kristne friskoler i de 8 årene. På basis av dette så har verken frp eller arbeiderpartiet noen troverdighet når det kommer til å se nei til den muslimske grunnskolen. At Høyre i Oslo plutselig også har løpt fra sine viser jo bare at komedien nå er komplett.

Jeg kan forstå at Sv og andre partier på venstresiden sier nei, grunnet deres skepsis til alt som ikke er i statelig regi. At frp, arbeiderpartiet og høyre i Oslo her finner sammen er bare patetisk.  

Følg med på facebook

Følg meg på twitter

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s