Hvor har det blitt av støyen?

 

                          

De siste årene har Dag Skansen og hans tropp av sutrete frpere og høyrefolk gjort det om til en folksesport å kritisere fylkesmannen, å da spesielt mannen de hater mest Lars Sponheim. Var det noe byrådet ikke hadde utført eller klart å gjennomføre så var det alltid en mann man kunne gi skylden på. Hadde dette skjedd i noen saker så skulle man ha forstått det, men herr Skansen og Co klarte å få dette til å dreie seg om nesten alt. At frpere løper fra ansvar og sutrer er et kjent faktum, men Høyres stormtropper sin oppførsel var bare patetisk. Men etter valget ble det plutselig helst stille. Nå skulle man plutselig ikke avskaffe fylkesmannenembedet eller Lars Sponheim, noe som er merkelig med tanke på at han gjør den samme jobben nå som han utførte før valget. Frp og Høyre har med dette blitt avslørt at det hele var kun et spil for galleriet for å får å dekke over egen inkompetanse og skape missnøye som kunne generere velge

 Nå har frp og høyre sittet i regjering en stund og verken fylkesmannen sin rolle eller Lars Sponheim har blitt fjernet. Merkelig det der eller hva

 Trond Wathne Tveiten

Radiovert og blogger

 Følg meg på twitter

Følg meg på facebook                                    

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s