Hjelp de konservative er etter meg!

si0WTCMrksw

Jeg har nå havnet på twitterlisten Analytiske imbesiler, kompilert av en som kaller seg THEO. Denne personen er selvfølgelig anonym, og på bloggen hans står det at han er konservativ og imot multikultur. Hørt den før? Det jeg finner morsomt med det hele er hvorfor han lager en liste på twitter over alle sine motstandere? Hadde det vært meg så hadde jeg laget en liste over folk som jeg ønsket at andre skulle lese og følge. Jeg sjekket listen, og der fant jeg plutselig en rekke personer som jeg allerede fulgte, pluss nye. Det eneste vedkommende har gjort er å skape reklame for min twitterkonto, noe som gjør at jeg er nødt til å takke ham. Å havne i samme selskap som Bjørnar Moxnes, Anders Gjæver, Kadifi Zaman med flere, synes jeg bare er veldig stas. Sjekk ut listen her.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s