SUGAR – If I Can’t Change Your Mind

aHnFIaLp_ys

Det er på tide med litt mer nostalgi i dag. Som sagt så blir jeg eldre og ser at 90 tallet bare blir et minne lenger og lenger borte. Men hvem bryr seg når musikken fra det 10 året fortsatt lever i beste velgående. Morsomste med 90 tallet var at vi som var unge den gangen hadde en tendens til å se til 70 tallet. Vi snakket stadig vekk om hvordan musikken var så mye bedre før. Ser jeg tilbake i dag så kan jeg komme på en masse gode låter og album fra den tiden. Jeg skal presentere en del av dem her i bloggen etter hvert. I tillegg til enkeltlåter som jeg foreløpig har presentert så skal jeg legge ut en rekke album og spillelister som dere kan kose dere med. Hovedfokuset vil være på 90 tallet, men andre låter og album som har gjort inntrykk på meg vil også dukke opp. Velbekome.

Denne godlåten kommer fra det meget kortlevde bandet Sugar. Bandet vokalist Bob Mould har laget en rekke gode soloalbum i ettertid, men denne låten er litt spesiell. Hørte den første gang i 1993 og den ble en blanding v et godt festminne og en beskjed til en viss person. Uansett meg har aldri blitt lei av den.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s