Stevie Nicks – Rooms on Fire

CcapqKQaQrc

 

Jeg har aldri operert med begrepet guilty pleasures. Det er fordi jeg rett og slett ikke skammer meg over musikksamlingen min eller spillelistene jeg lager på spotify. Jeg hører mye på det som kalles skranglerock eller indie, men også metall, opera, rap og elektronika. Ved siden av Pearl Jam og Iron Maiden

Stevie Nicks er mest kjent som en av vokalistene i Fleetwood Mac, men hun har også hatt en innholdsrik solokarriere. Videoen og denne sangen kan kanskje ha litt klissete, men jeg har den faktisk på en av mine favorittspillelister. Har hun har laget bedre, men denne låten kommer alltid tilbake til meg. 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s