Dra til helvete

Jeg setter alltid pris på å få kommentarer i bloggen. Det er heller ingenting som slår en debatt der folk er uenige, men opptrer respektfullt og modent. Dessverre er det enkelte som ikke helt forstår den biten. Derfor sier jeg i fra en gang til at dere vil bli slettet. Hvis det er personangrep g annet oppgulp der har på hjertet så ikke kast bort tiden deres.

Et innlegg jeg skrev om russen for en stund tilbake ser ut til å provosere en del. Greit det, men å skjelle meg ut personlig er fortsatt ikke noe grunnlag for. Derfor sletter jeg dere alle. Dette er et seriøst kommentarfelt, ikke Fox News. 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s