Thom Yorke With PJ Harvey – This Mess Where In

bH2I9fJ0ALk

Å se to barndomshelter komme sammen på denne måten kan ikke beskrives. Tom Yorke og PJ Harvey var to av de artistene som var med å definere min ungdomstid på 90 tallet. Dette er et samarbeid jeg kunne tenke meg mer av. Hva med å lage et helt album sammen? Tenk dere disse to sammen på en turne med konserter sammen? Det hadde vært en konsert jeg uten tvil hadde lagt meg ute i sovepose i minusgrader for og billetter til. Enda bedre hadde vært PJ Harvey sammen med hele Radiohead produsert av Mick Harvey. Man kan drømme videre, mens man hører på denne fantastiske låten. Å så kan man selvfølgelig trøste seg med at de begge har kommet ut med nye album i disse tider. 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s