Slutt å lek offer

Noen har postet saken om at det er for lett å dra rasismekortet. At noen få missbruker det stemmer, men Carl I Hagen, Tybring Gjedde og Sylvi Listhaug har demontert at offer og matyrkortet blir brukt like ofte. Å kritisere disse personene for deres syn på innvandrere er ikke det samme som å kalle for rasister.

De samme personene som mener at dette kortet blir brukt for ofte, har dere tatt en titt i kommentarfeltene? Man kan godt la være å kalle folk som påstår at AUF er antisemitter, at Ap vil la muslimer overta landet vårt, At som lager hatgrupper mot Trine Skei Grande osv ikke er rasister, men kan dere da gi oss et annet navn på dem. Politisk ukorrekt velger de ofte å kalle seg selv. At de har tatt livets harde skole skryter de ofte av. Skulle man laget en liste over hvor mange ganger noen missbruker rasistkortet Vs sånne personer spyr ut eder og gale så hadde sistnevnte vært klart overrepresentert til de grader.

Dette sa Redaktøren i tenketanken Leo Ajkic
«Etter min mening er han islamist. Punktum. Jeg har ikke sett noe som helst som motbeviser det. Og da er han et problem», skrev Hjerpset-Østlie i tråden til Aftenpostens debattredaktør Erik Tornes tirsdag

Rasisme? Frustrasjon eller som mange kommentarer vil si på nettet: Politisk ukorrekt. Jeg utfordrer Carl I Hagen, Tybring Gjedde og Sylvi Listhaug og andre rikssytere. Hva skal vi kalle dette?

Å kan dere denne gangen komme med et skikkelig svar som ikke dreier seg om dere og hvor fæle mennesker mot dere?

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s