Beerfest

aDaxX_bGsDc

Jeg vet at det finnes mennesker som deg der ute som liker filmer som gir direkte faen i absolutt alt og der skuespillerne gjør sitt ytterste for at slik skal det være hele filmen igjennom. Etter den heller middelmådige filmen dukes of hazzard ser det ut til at regissør Jay Chandrasek har gir mer faen når han regisserte denne. Å det burde alle som en være meget glad for her viser han sitt potensial for grov og hemningsløs komedie.

Kort handlingen: Når de amerikanske brødrene Todd og Jan Wolfhouse reiser til Tyskland for å spre deres bestefars aske på årets Oktoberfest, snubler de over en super-hemmelig, kjempegammel, undergrunns konkurranse, nemlig «Beerfest». Det hemmelige OL i øldrikking! Selvfølgelig klarer de å ydmyke seg selv og familien med å tape dette mesterskapet og må reise tilbake i til USA med skam.

Men brødrene gir seg ikke så lett og samler et lag med kammerater for å trene frem til neste års olympiade i øl drikking. Å Dermed følger vi gutta boys i veien frem til og det store mesterskapet som er ikke annet en herlig hysterisk.

Her er humoren til tider så barnslig, men samtidig så gjennomført at du ligger og gråter av latter. Her er det fleip med homofile, prostituerte, gamle damer som varmer pølser ved å gjøre obskøne bevegelser med hånden.

Jay Chandrasek har lykkes her på alle de områdene han ikke klarte å gjøre i the dukes of hazard noe som viser at fyren absolutt har talentet for gode rølpete komedier.

Hvis ikke dette var nok har Jay Chandrasek har klart å få med seg noen gamle luringer på laget. Donald Sutterland har alltid vært en skuespiller som jeg har hatt dyp respekt for. Når han var på topp i sin tid ble han med i filmen animal house. Ikke fordi han trengte det, men fordi han ga faen og ville ha det litt moro. En slik holdning må man berømme og det at han gjør det igjen i en slik film burde kvalifisere til en gullmedalje.

Det er herligste er når de kan presentere et navn som den gode gamle Jurgen Prochnow med på laget og at han i tillegg gjør arr av hans egen rolle i klassikeren Das Boot.

Dette er en tullefilm de luks. En herlig blanding av sex, umoral, alkohol og hasjhumor fylt opp med herlig underlivshumor. En virkelig gledesspreder som passer så vel til vorspell som til nacspell. En herlig røver som fint kan sees flere ganger med godt selskap.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s