Skeltetonman

Enkelte filmer er bare så fryktelig dårlige at de har en viss underholdningsverdi i seg selv. Dette er et eksempel på en slik fil mer enn noe annet.

At slike filmer ble laget for drive in kinoer på 60, 70 og 80 tallet var greit nok, men at den skulle lages i 2004 undrer meg stort.

Det merkeligste med denne filmen er at de har klart å lure med seg en skuespiller som Michael Rooker som selv om han har spilt en rekke B-filmer faktisk er en meget god skuespiller.

Før jeg går videre med denne kalkunen la meg kort skissere handlingen, hvis den kan kalles det. Et uovervinnelig vesen våkner opp i skoen og rir rundt og dreper alt det den kan. Vesenet de få gangene vi får se vedkommende ligner på skeletor fra he-man og rir på en hest. Det er faktisk ingen ting som kan drepe ham uansett om de bruker bomber, granater og de mest tekniske skytevåpnene som finnes. Selvfølgelig blir et team med soldater sendt ut for å få has på slemmingen og dermed kan du selv gjette deg til hva som skjer. Alle blir drept en etter en på de minst fantasifulle måter. Jeg trenger vel ikke å fortelle om dette ender bra på hengende håret helt til slutt. Det ser faktisk ut som de ikke gang har prøvd å gjøre denne filmen noe som helst anstendig. Kostymet til den onde rytteren er så direkte latterlig at jeg faktisk har sett bedre fra unger som kler seg ut til halloween. Skuespillet og dialogen er hinsides det man kunne tenke seg. Vam og vennerød på en skikkelig dårlig dag står til Oscar i motsetning til dette.

La meg bevise for dere for dere når jeg beskriver denne fanatiske scenen der vår helt Captain Leary faller ned en skråning. De klarer til og med ikke å finne en bratt skråning fyren kan falle ned så fyren ruller seg selv rundt for at vi skal få inntrykket at han faller nedover, hvordan er det mulig? Greit nok å ha lavt budsjett med dette er pokker meg latterlig. Du ser faktisk fyren slenger seg nedover det man ikke kan kalle en skråning. Nei jeg fleiper faktisk ikke du ligger og vrir deg selv med smerter i magen av latter. Til og med på den første star trek serien fra slutten av 60 tallet klarte de å vise til effekter som var fullstendig overlegne dette.

Jeg klarer faktisk ikke å beskrive denne filmen lenger, men jeg tror dere forstår hva jeg mener. Hvis dere er så (u)heldige å få tak i denne rullen er dere herved advart. Ha gjerne en flaske med 40 prosent medisin like ved siden av.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s