Tronds Orakel Podcast Nr 1

For å revitalisere bloggen min Tronds Orakel (som jeg startet i 2005) har jeg tenkt å lage en ny podcastserie. Som består av meg snakke og intervjue folk jeg finner interessante og som har viktige ting å melde. Gutta På Golvet vil ikke bli nedlagt, men jeg trengte også å lage noe seriøst og noe som ikke bare var en svær pølsefest. Hadde egentlig tenkt å vente til etter valgkampen med å lansere den., men noen av temaene er såpass politisk ladet Jeg har tenkt å lage en side på Facebook til denne podcasten etter hvert.
Først ute er en av initiativtakerne bak Womans March i Bergen Anine Bråten. Det ble en lang og god podcast der min lyd dessverre ikke ble optimal. Takket være gode råd fra Helge Nordvik så ble det betraktelig bedre.
Her vi gikk vi innom alt fra rasisme, giftig maskulinitet pluss pluss. Håper dere liker dere liker det dere hører og at dere abonnerer på dem. Gjerne del den også.
Vil forsøke å legge ut en i uken så langt det lar seg gjøre så det er bare å glede seg.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s