Gutta På Golvet 1 2020

Landet er i en krise for tiden, men det er ingen grunn til å henge med hodet. Gutta På Golvet vil lage podkaster fremover så dere kan få en god blanding av folkeopplysning, debatt og humor fremover. I årets første sending har vi med oss Kim Runar Gjelstenli som var med å starte programmet i sin tid. Den gangen vi sendte på radio Arbeidet. Gjest nr 2 er Raymond N. Kristiansen. En gammel venn og aktivist for å bedre forholdene for barn og unge i Oslo. Vil dere vite mer om prosjektet hans så følg denne linken. docs.google.com/document/d/1L0bN8…rVef4q9LvLsk/edit

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s