ELO «Twilight» Eniac Instrumental Mix

Jeff Lynne er et av de største geniene innen pop. John Lennon kalte hans band ELO for the sons of Beatles. Han er utvilsom inspirert av dem, men hans egne låter og det arbeidet han har gjort på andres sine plater viser at utmerket kan stå på egenhånd. Jeg fant denne godsaken her på youtube og jeg følte bare at jeg måtte dele den. Skal dele flere låter av ELO etter hvert sammen med mine betraktninger om bandet.  

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s