JointPod nr 2 2020

En ny rusreform er på trappene, og folkene i Norsk Narkotikapolitiforening er med på å opprette et såkalt foreldreinitiativ. Derfor har jeg tenkt å drive folkeopplysning som går på hele rusfeltet fremover, ikke bare på cannabis.

Et klassisk argument i debatten om rusreformen er å si at det å endre dagens politikk er egoistisk og en hån mot de som har mistet familie og nære venner. Ikke alle er enige i det standpunktet, og derfor har jeg i denne podkasten snakket med Ray Lakeman fra organisasjonen Anyone’s Child. Ray Lakeman har mistet sine to sønner i overdose, men har ingen tro på at dagens forbudspolitikk fungerer.  

Det er viktig at det norske folk får høre andre historier enn de historiene motstanderne av reformen vil ha frem. Minst like viktig er det at folk tør å stå frem med dem. Jeg kommer til å presentere flere slike historier fremover, og jeg håper også å komme med en bredere presentasjon av organisasjonen Anyone’s Child. Denne organisasjonen kunne vi også trenge i Norge.  

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s