MDG bør bli cannabispartiet

Photo by Michael Fischer on Pexels.com

I flere år har jeg aktivisert meg i kampen for en ny ruspolitikk. Først i mitt gamle parti venstre deretter mitt nye parti MDG. I en periode aktiviserte jeg meg også i organisasjonen Normal, men gikk etter hvert over til å være med å bygge siden Informasjonssiden om cannabis. Jeg har også laget en rekke podkaster om temaet som blant annet serien på høy tid som du kan finne på min soundcloud konto og den nye serien Jointpood som dere kan finne her.  

Min kamp for legalisering av cannabis har gitt merkelige utslag. Da jeg lagde programmet Gutta På Golvet for Radio Puddefjord ble jeg sparket og truet av de ansvarlige radioene grunnet at jeg tok opp cannabis på flere av sendingene. Oppgjøret mitt med denne radioen som heter Radio Puddefjord kan dette lese om her.  Her er linken til sendingen som var utslagsgivende.

Når jeg entret MDG håpet jeg på at jeg kunne ta denne kampen til det fulle i MDG, men det viste seg ikke å være enkelt. Selv om jeg møtte mange likesinnede så var det også flere som ville tone ned dette bildet av MDG. Jeg syntes dette er trist for jeg mener det må bli slutt på den tiden da cannabis aktivister gjemmer seg eller ber om unnskyldning for hvem de er.

Formuleringene i programmet til MDG snakker om å utrede, men jeg syntes dette på langt nær er nok. Jeg forstår at å si at vi er for legalisering kan skape en god del støy fra moralmafiaen, men jeg syntes det viktig at man står for sine prinsipper og ikke lar seg skremme av de som skriker høyest og moralsk dømmer det de ikke forstår.

Jeg ønsker at MDG blir et parti som tar er klart standpunkt for full legalisering Cannabis ved neste stortingsvalg. Ikke bare medisinsk, men også for rekreasjonelt bruk. Det eneste vi bør utrede er hvilken for å legaliseringsmodell vi bør legge oss på, men det bør være en smal sak med tanke på at vi allerede har en gode ordninger for å regulere alkohol.  

Uansett om MDG ikke gjør dette eller ikke så bør Cannabisbevegelsen neste kommune og fylkestingsvalg starte en storstilt velger aksjon der man oppfordrer folk til å kumulere og gi slenger til kandidater som ønske legalisering. Revolusjonen begynner alltid nedenfra og denne revolusjonen kan ikke komme fort nok .

Trond Wathne Tveiten

MDG Poltikker    

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s