Har jeg mistet humoren min?

Jeg fikk gleden av å møte i sist bystyremøte her i Bergen og var en av de som byrå ikke stemte for å si en takk til Oslo. Humørløst vil enkelte sikkert kalle det, men jeg føler at det er nok nå. Når denne pandemien startet for over et år siden var det mange som delte meldinger av hvor glade de er for sykepleieren, vaskepersonale og alle som må gå på jobb under denne pandemien. Det var ikke grenser for hvor stor solidariteten skulle være, men som miljøkampen der man skryter av unges engasjement så er det bare stort sett snakk og lite handling.

Jeg er kanskje humørløs fordi jeg føler at ingenting av dette faktisk er noe som helst morsomt eller sjarmerende. Helsepersonell jobber seg syke, men verken lønn eller arbeidskår blir bedret. Vekterens hadde en stor streik som vare i nesten to måneder, men hvor var all solidariteten for dere arbeids og lønnsvilkår. I utelivsbransjen og kulturlivet risikerer mange og miste alt det de har brukt flere år på å bygge opp. Dette gjelder både Bergen, Oslo og store deler av landet vårt.

Når jeg skal være med å vedta noe så vil jeg at det skal være noe konkret eller sende et sterkt signal til sittende regjering om å gjøre noe det. Men jeg sitter ikke som folkevalgt vedtar tull som dette uansett hvor gode intensjonene er.

Trond Wathne Tveiten

Vara til bystyret for miljøpartiet de grønne

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s