Mine Podkastprosjekter

Photo by Magda Ehlers on Pexels.com

Pandemien ble for meg et spark i ræva til å gjøre noe mer kreativt derfor begynte jeg å produsere podkaster på ukentlig basis.  Selv om tiltakene har blitt lettet på og vi har gått tilbake til det gamle så har jeg tenkt å oppholde den produksjonen. Når alt ble stengt ned gikk podkasten min Gutta På Golvet til å bli noe jeg gjorde en gang i blant til å bli noe jeg gjorde en gang i uken.  Jule, nyttår og påskespesialer ble også laget.

I tillegg har jeg laget podkasten Jointpod som har et mål podkasten om å endre dagens ruspolitikk. Her har jeg måtte senke ambisjonene litt da jeg til tider har vært sliten, men denne kommer sterkt tilbake.

Som podkaster ønsker jeg selvfølgelig innspill derfor har vi opprettet gruppen. Gutta På Golvet Åpent forum. Her kan man stille spørsmål og komme med forslag til saker og temaer om hva vi burde ta opp på sendingen. Nå er det igjen hemmelighet at podkasten er mer sentrum/venstreorientert noe som de fleste lyttere allerede har forstått.

Jeg har nå opprettet gruppen Nordens Radikale podkastere. På den måten blir det enklere å lete for de som er opptatt av podkaster med politisk radikalt innhold som tør å ta opp kontroversielle temaer.

Alle de ulike prosjektene mine kan dere finne samlet på et sted på min Soundcloud under navnet Tveiten Productions

Andre prosjekter jeg vil skryte litt av

Trond Tells The Truth

Tronds Orakel

På Høy Tid

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s