Få fartsdumper i Monrad Mjeldes Vei

Photo by Agung Pandit Wiguna on Pexels.com

Monrad Mjeldes vei er plaget av biler som kjører for fort i den smale gaten, noe som er en fare både for mennesker og dyr. En katt har nylig blitt påkjørt og drept, og flere kan det bli hvis ikke noe blir gjort. Men tanke på at det i tillegg ligger en barnehage bare noen få meter fra denne strekningen, kan man lure på om det bare er flaks at ingen av barna hittil har blitt påkjørt. Jeg skulle derfor ønske at det snarest mulig blir prioritert å lage fartsdumper i gaten, som et sikkerhetstiltak for å hindre at det skjer flere ulykker i fremtiden.

Trond Wathne Tveiten

Bystyrerepresentant for MDG

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s