Hvilken idelogi har egentlig FrP?

Det er lett å være kritisk til dagens regjering med tanke på miljø, klima og en rekke andre saker, men når det gjelder når det gjelder Fremskrittspartiets Hans Andre Limi sin kritikk av regjeringen i Fanaposten fredag den 24 juni får meg virkelig til å lure på hvilken idelogi FrP egentlig har. I det ene sekundet er totalt markedsliberalister og vil at markedet skal styre alt, men i det andre så vil de at staten skal bry seg inn for å hindre at prisene løper løpsk.

Når Frp vil sette ned avgiftene på drivstoff som det det er det som er problemet så er de ute å kjøre. Det er den spente situasjonen i verden med krig og økt etterspørsel som økt prisene på drivstoff. Dette er tilbud og etterspørsel som driver dette frem.

Når det gjelder makspris på strøm blir det enda mer suralitisk. Vil Frp virkelig inn å regulere markedet? Man kan selvfølgelig argumentere for at staten eier mesteparten av strømproduksjonen, men det er jo høyresiden med Frp og høyre i spissen som har sagt at staten skal drives som forrentning.

Sette ned avgifter på generelt slik FrP argumenterer for til slutt i innlegget er klassisk politikk fra deres side, men igjen en løsning som vil hjelpe lite i dette tilfellet. Uansett hva som skjer grunnet tilbud, etterspørsel og krig så tror FrP at det er avgiftene som har skylden, selv om alle bevis viser noe annet.

Det er lite nytt å spore hos FrP, men å ta dem på fakta er jammen ikke lett da alle motstanderne enten er politisk korrekte, venstrevridd media, godhetstyraner, kulturmarxister og det som verre er.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s