Bybane til Laksevåg

Photo by Thgusstavo Santana on Pexels.com

Først og fremst vil jeg gratulere Fyllingsdalen som etter mye venting endelig får bybane. Debatten rundt morgensdagens transportløsninger har ikke vært lette og det viser seg at det er veldig rar debatt, men det vist seg å være et klart skille i poltikken mellom de som vil at byen skal være en parkeringsplass og de som ønsker den skal være for folk flest.

Når undertegne satt i bydelsstyret for mitt forrige parti venstre var jeg sammen med Ap og Sp de som i bydelstyret kjempet for at byrådet skulle prioritere bybane til Laksevåg, men FrP og høyre den gangen var på motsatt side. Siden den gangen har det vært lite bevegelse i den saken, men et større MDG vil denne drømmen kunne oppfylles.

MDG ønsker ikke bare bybane over bryggen, men til alle bydeler i Bergen. Dette kombinert med økt busstilbud og større satsing på sykkelveier så vil vi gjøre Bergen til en by for folk flest, ikke bare for biler.

Jeg vil skryte av Høyre som nå har sagt at de ikke ønsker flere omkamper om bybane over bryggen. Nå oppfordrer jeg Laksevåg Høyre til å være i kampen om å lage bybane til Laksevåg og være med å videreutvikle bybanen til Fyllingsdalen

Trond Wathne Tveiten

Vara til bystyret for MDG

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s