Noen betrakninger

Photo by Element5 Digital on Pexels.com

Å se bergenslisten er som å se bompengelisten (nå folkets parti) sine store tanker for fire år siden. Da var det også de såkalte godene til politikerne og byråkratiet som var problemet. Hvis Bergenslisten kommer inn så lurer jeg på om de vil gå for å kutte de honorarene de har krav på og donere de pengene de får for ulike verv til ulike tiltak for Bergens befolkning? Det er alltid lett å gi skylden på byråkrater, men Bergenslisten må faktisk ha disse menneskene i jobb hvis de ønsker om å få gjennomført alle sine ambisiøse planer for byen. 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s