Alt for lite og alt for sent

Photo by Pixabay on Pexels.com

Kjartan Snorrason leder Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) i Hordaland. Lørdag snakket han til foreldre på Smørås.

Han hadde i hvert fall vettet denne gangen til å ikke misbruke politiuniformen, men så var innrømmelse kommer alt for sent. Måten denne organisasjonen har misbrukt sin posisjon å opptred som en stat i staten er direkte kriminell. Her har man trakassert og forfulgt meningsmotstandere så er unnskyldningen vi har ikke vært gode nok? Dette holder ikke. Alle skoler burde nekte å ha denne foreningen adgang. At såkalt gode politifolk har latt disse personene fritt få holde på sier jo sitt. Hele politiets rykte er dratt ned i søla. Høyre som bestilte rapporten om rolleblandingen har vært veldig stille i det siste.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s